Yritys

”Tavoitteemme on olla maailman johtava nikkelitoimittaja, jonka tuotteet tyydyttävät laadultaan sekä meitä että asiakkaitamme.”

Suomen Satakunnassa, Kokemäenjoen varrella toimii Norilsk Nickel Harjavalta Oy (NNH), merkittävä ja monipuolinen nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja. Tällä tontilla on tuotettu nikkeliä yli 50 vuotta.

Olemme aidosti ylpeitä siitä, mitä teemme. Pienen paikkakunnan suurella tehtaalla kehitämme jatkuvasti paitsi upeita tuotteitamme ja modernia teknologiaamme, myös työntekijöidemme osaamista ja ammattitaitoa. Siksi me menestymme. Siksi pieni voi olla suuri.

NNH on oman alansa lippulaiva, menestyvä, pidetty ja haluttu yhteistyökumppani. Yhtiön arvomaailmaan kuuluu se, että omista pidetään huolta. Tästä todistavat lukuisat pitkäaikaiset työsuhteet ja tyytyväiset työntekijät. Tämän vuoksi harjavaltalainen suuryritys houkuttelee työpaikkana yhä edelleen.

Edellytämme itseltämme korkeiden laatukriteereiden täyttämistä sekä
ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasioiden hallintaa. Samaa tasoa vaadimme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Yrityksen kannattavuus ja kilpailukyky ovat huippuluokkaa: NNH on  modernin teknologian, tiukan ympäristönsuojelun ja laajan tuotevalikoiman johdosta yksi maailman johtavista nikkelijalostamoista. Sen tuotteista 50 % menee Euroopan markkinoille, 30 % Kaukoitään ja 20 % Yhdysvaltoihin.

Norilsk Nickel Harjavalta on osa venäläistä kaivos- ja metalliyhtiö MMC Norilsk Nickel -konsernia, joka on maailman suurin nikkelintoimittaja.